escudo

Oly' rövid az élet, ne hagyjuk hogy elfusson mellettünk! Ha csak velem osztanád meg, és mert kíváncsi vagyok a véleményedre: escudo@velvet.hu Ajánlott böngésző: Internet Explorer (7)

Ti mondtátok

  • gyöngyvirág: :D már nagyon vártam, hogy újra írj köszönöm :D olyan jó olvasni, te írásra termetté... (2010.03.20. 16:28) Kis izé a fülben
  • egyfiúaházból: Miután leült, egymásra néztünk. Oda hajoltam hozzá és a fülébe súgtam, hogy.... (2010.01.19. 20:15) Folytatósdi
  • escudo: @fridi: Kicsit kínosan éreztem magam, de szépen, jólnevelten kezdtem válaszolgatni a feltett kérdésekr... (2010.01.19. 11:14) Folytatósdi

Ezt tudom nyújtani

barátság (9) dalszöveg (12) érzések (65) gondolatébresztő (73) gondolatok (75) gyermek (1) idézet (7) kapcsolatok (54) könyv (3) kowalsky (2) munka (2) (1) önismeret (2) politika (1) szerelem (41) szeretet (32) szex (21) (2) vágy (42) vers (2) zene (9)

Mai névnap

"Idézlek idézettel idézet"

Linkek

IndaFotó képek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Az Erkély-jelenet

2007.11.11. 14:45 escudo

Nyugodtan állíthatom, hogy életem egyik meghatározó helyszíne, az Erkélyünk. Hozzám tartozik, hozzá tartozok. Rengeteget ültem ott, feküdtem, beszélgettem, Vele, Vele is, és Vele is. De leginkább csak néztem a távolba, gyönyörködtem a meseszép zöldellő tájban. Eleinte azt gondoltam, csak a dohányzás színtere ez, de rá kellett döbbennem, hogy valami egészen más. A hely, ahol sokat készültem vizsgákra, ahol hallgattam Barátnőim örömteli, és fájdalmas történeteit, ahol öleltem szerelmesen valakit, ahol csókoltam, ahol sóvárogtam valaki után, ahol vártam valakire.

Néhány nappal ezelőtt felfedeztem, hogy a távolban, messziről két aprónak látszó ház között magányosan legelészik egy fekete ló. Olyan festői volt a kép, hogy hirtelen kedvem lett volna lefesteni amit látok, az érzést, ami olyan megfoghatatlan volt. Leginkább szomorúnak, és magányosnak véltem a lovat, a kopár tájon, a vad szélben szegénykém nem fázik meg? - gondoltam magamban. Aztán hozzászoktam a látványhoz, amikor kimentem az erkélyre dohányozni, már kerestem a lovat, 'találkozni' akartam Vele, és ő minden áldott nap ott volt, mindig ugyanott, és mindig legelészett.

A tegnapi napon egészen másra figyeltem fel. A távolba tekintve nem jó érzés fogott el, hanem a lombtalan fák, színtelen, fakó fű láttán ridegség, és szomorúság uralkodott el bennem. Kerestem a lovat. De nem volt ott. Abban reménykedtem, hogy azért nincs ott, azért nem 'találkozunk', mert becsukták az istállóba, és nem fázik már. Elesett, és szomorú voltam, tele gondolatokkal, a táj pedig szomorúan bólogatva nem segített legyőzni a bajt. Úgy hiányoztál.

1 komment

Címkék: szerelem gondolatok vágy gondolatébresztő érzések kapcsolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://escudo.blog.hu/api/trackback/id/tr18225296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diuska 2007.11.12. 18:59:23

Nekem is van egy erkélyem és én is csak az tudom mondani hogy hozzám tartozik életem része.Ha az az erkély mesélni tudna... :D Hozzám mindigis közel állt de főleg akkor mikor kamasz éveim kezdetén rászoktam a dohányzásra majd a csaqjpartyk fontos színterévé is vállt. :D
Én legszívesebben este vagyok az erkélyen mikor már nyugalom van,csak egy-két ember sétál az utcákon és pár autó néha megzavarja a csöndet.Ilyenkor olyan megnyugtató kint lenni: egy cigi +bentről kiszűrődő melankólikus zene ...számomra ez a napi megnyugvás.Nézem az utcát a fákat a házakat és csak gondolkodom.Innen fentről minden olyan más... az évszakoknak is megvan itt a hangulata a téli havas táj a tavaszi virágkavalkád , a nyári gyönyörű zöld lombok a lágy meleggel és a szomorú ősz..
Rengeteg dolog köt ide és tuti hiányozni fog majd ha egyszer el kell hagynom.
Veled is sokat voltam ezen a bizonyos erkélyen és sok jó emlék maradt meg. :)
süti beállítások módosítása